Kliniek Aamstelveen

Cosmetische behandelingen die je kunt overwegen

Geplaatst op

Steeds meer mensen laten een cosmetische behandeling doen om verschillende redenen. Maar naast de cosmetische ingrepen kun je ook een hoop andere behandelingen laten doen om je bijvoorbeeld te verjongen. Omdat mensen vaak niet van alle behandelingen af weten, staan er hieronder een paar die je eventueel kunt overwegen.

Tanden bleken

Misschien is dit wel een van de bekendere, maar toch kan je deze behandeling goed overwegen. Je kunt tegenwoordig bij heel veel tandartsen je tanden vrij snel laten bleken. Veel mensen denken dan aan stralend witte tanden die iets te veel opvallen, maar dit hoeft tegenwoordig niet meer. Je kunt namelijk kiezen uit verschillende tinten en zo worden je tanden een beetje witter maar niet te opvallend.

Facings

Nog een behandeling die je ook weer bij de tandarts kunt laten doen zijn facings. Facings worden gebruikt voor het verfraaien van het uiterlijk van het gebit. Zo kun je op deze manier je tanden witter maken net zoals met bleken, maar ook sleetjes en kiertjes volledig weg werken. Ook de kleur of de vorm van je tanden is volledig naar wens aan te passen door dat de facings bewerkbaar zijn. Ze worden geplaatst als een soort schild over je tanden, je kunt ze laten plaatsen bij tandarts Amsterdam.

Haar implementeren

Ben je onzeker over je haar, omdat je bijvoorbeeld veel uitval hebt of bijna helemaal geen haar meer. Dan kun je overwegen haar implantaten te nemen. Hierbij wordt er haar geplaatst op je hoofd en krijg je voller haar of werk je kale plekken weg. Een behandeling duurt gemiddeld 6 tot 8 uur, maar geeft je wel je jeugdige uitstraling terug. Oorzaken van het verlies van haar kunnen erg uiteenlopen van stress tot aan veranderingen in de hormonen.

Gerelateerde berichten

Kiezen voor een haartransplantatie in Nederland

Het overwegen van een haartransplantatie is een belangrijke beslissing, en de keuze voor een haarkliniek in Nederland kan verschillende voordelen met...

Lees meer

Ooglaseren geschikt voor oudere mensen?

Ooglaseren kan een geschikte optie zijn voor oudere mensen om verschillende redenen, hoewel het belangrijk is om individuele gezondheidsfactoren en...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden