Kliniek Aamstelveen

Is plastische chirurgie nog een taboe?

Geplaatst op

Er wordt niet superveel gesproken over plastische chirurgie maar wel merk je tegenwoordig dat het een steeds opener onderwerp wordt. Gemiddeld zijn mensen een beetje anders gaan kijken naar plastische chirurgie dan voorheen. In deze blog concluderen we of plastische chirurgie nog een taboe is.

Niet alleen voor Hollywood Elite

Tegenwoordig is plastische chirurgie iets geworden wat niet alleen is weggelegd voor de Hollywood Elite maar ook  voor de normale burger. Uit onderzoek is dan ook gebleken dat de houding naar plastische chirurgie steeds open er is geworden en dat mensen het steeds normaler vinden. Uit dit onderzoek is gebleken dat 71% van de respondenten het ermee eens waren dat ze tegenwoordig opener denken over plastische chirurgie dan 5 jaar geleden. Ook is uit het onderzoek gebleken dat mensen er makkelijker voor uitkomen als ze een correctie hebt laten doen. Zo zegt twee derde dat hij zij zich niet zou schamen voor een correctie.

Taboe?

Als je kijkt naar bovenstaande cijfers dan kun je concluderen dat gesprekken over plastische chirurgie zoals Botox en fillers niet meer te taboe is en misschien wel een beetje van deze tijd. Dit wordt gestimuleerd vanuit de media en mensen vinden het ook interessant om over dit soort dingen te horen. Uit onderzoek is gebleken dat als media een open houding heeft naar een onderwerp dat dit uiteindelijk wordt opgepakt door de bevolking. Als je meer wilt weten over wat tegenwoordig de houding is tegenover plastische chirurgie kunnen we jou doorverwijzen naar botox centrum Amsterdam. De mensen van dit bedrijf weet je niet alleen heel veel te vertellen over de verschillende ingrepen maar ze zijn ook nog eens gespecialiseerd in de sociale situatie rondom het onderwerp.

Gerelateerde berichten

Kiezen voor een haartransplantatie in Nederland

Het overwegen van een haartransplantatie is een belangrijke beslissing, en de keuze voor een haarkliniek in Nederland kan verschillende voordelen met...

Lees meer

Ooglaseren geschikt voor oudere mensen?

Ooglaseren kan een geschikte optie zijn voor oudere mensen om verschillende redenen, hoewel het belangrijk is om individuele gezondheidsfactoren en...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden