Kliniek Aamstelveen

Met deze tips kom jij op je mooist naar je bruiloft!

Geplaatst op

Voor veel mensen is hun uiterlijk erg belangrijk op hun trouwdag. Logisch natuurlijk, want dit is namelijk één van de meest bijzondere dagen van je leven. Je wordt honderden keren op de foto gezet en je zult deze foto’s nog honderden keren tegenkomen. Dan is het natuurlijk ook niet zo gek dat je er op je best uit wilt zien! Hoe je dat doet? Dat lees je in deze blog. 

De locatie 

Voordat we je allemaal tips gaan geven omtrent je uiterlijk, willen we meegeven dat het ontzettend belangrijk is om de juiste locatie uit te kiezen voor de bruiloft. De locatie heeft namelijk niet alleen veel invloed op de sfeer van je bruiloft, maar bepaalt ook of je foto’s mooi worden. Wij raden het daarom altijd aan om gebruik te maken van een intieme trouwlocatie, zodat jullie veel mogelijkheden hebben om de mooiste foto’s te schieten! 

Verzorgde huid 

Een verzorgde huid is belangrijker dan je denkt! Natuurlijk worden kleine oneffenheden met je make-up weggewerkt, maar wanneer je van jezelf een gladde huid hebt, geeft dit een beter resultaat. Zorg daarom dat je voldoende drinkt in de weken voor de bruiloft. Probeer zoveel mogelijk water te drinken. Eet gezond en vergeet niet een goede gezichtscrème te gebruiken voor het slapen gaan. 

Voorkom glad haar! 

Heb je gladde haren? Dan is het erg lastig om ze op te steken. Door je haar te wassen worden ze alleen maar gladder. Probeer daarom de avond voor je bruiloft je haren niet te wassen. Doe je dit toch? Zorg er dan in ieder geval voor dat je na het wassen voldoende haarlak spuit. Hierdoor wordt het haar stroef en blijft je bruidskapsel de hele dag mooi zitten. 

Het belang van babydoekjes 

Hé, babydoekjes op mijn bruiloft? Is dat niet iets te vroeg? We horen je al denken… maar het belang van babydoekjes zijn echt ontzettend groot. Vooral wanneer je in de zomer trouwt. Heb je een trouwjurk met veel lagen stof dan merk je al gauw dat je begint te zweten. Dan is het wel zo fijn als je jezelf even snel opfrist met wat babydoekjes. Daarnaast zijn deze doekjes ook ideaal wanneer je een vlek op je trouwjurk krijgt. 

Kies wat bij jou past 

Tot slot willen we meegeven dat je vooral moet doen waar jij je goed bij voelt. Het is leuk om met de nieuwste trends mee te gaan en om de meest bijzondere looks te proberen, maar vergeet niet dat het jullie bruiloft is. Je zult de rest van je leven nog terugkijken naar de trouwfoto’s en het zou erg jammer zijn als je in de toekomst spijt krijgt van bepaalde keuzes. Kies daarom een bruidslook die goed bij jou past en hoe je bent. Voelt het niet goed? Dan doe je het niet! Niets mag jou deze dag nog dwarszitten.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden