Kliniek Aamstelveen

Wat zijn de voordelen van fillers?

Geplaatst op

Fillers zijn nu enige tijd van een onbekende behandeling naar een mainstream beautyproduct gegaan. Toch zijn er nog veel mensen die niet weten hoe het precies zit met deze tak van cosmetische behandelingen. Daarom wijden we deze blog aan injectables, namelijk hydraluronzuur en Botox. Lees snel verder en doe er je voordeel mee.

Injectables

Injectables ontstonden zo eind jaren tachtig. De bekendste uit die tijd heeft tegenwoordig ook nog een grote aanhang: we hebben het natuurlijk over Botox. Daarna kwam er een ontwikkeling opgang waardoor ook injectables als hydraluronzuur – een filler – het licht zagen. Beide stoffen hebben een aantal duidelijke voordelen, daarom is het ook niet verwonderlijk dat ze zeer populair zijn. We noemen even een aantal voordelen van injectables:

·         Botox

Zorgt dat de spier onder de huid minder samentrekt. De huid komt daardoor tot rust waardoor rimpels vervangen. De resultaten van Botox kunnen natuurlijk ogen wanneer er niet te veel wordt ingespoten. Dit laatste ging in het verleden nog wel eens mis, met monsterlijk strakke gezichten zonder mimiek tot gevolg. Tegenwoordig wordt deze natuurlijke toxine gebruikt om je uiterlijk op te frissen.

·        Hydraluronzuur

Dit is een lichaamseigen stof die gebruikt wordt om verloren volume in de huid, door ouderdom bijvoorbeeld, weer op te vullen. Wat is het voordeel van deze filler? De stof is afbreekbaar door het lichaam en trekt vocht aan. Dit laatste is fijn, want zo krijgt de huid zijn volume terug. Je kunt met deze fillers ook je lippen groter maken. Veel actrices laten dit doen en zijn erg blij met de resultaten. Ook bij deze behandeling is het belangrijk om niet te veel te laten doen, want dan worden de resultaten onnatuurlijk. Het zogenaamde: Katrien Duck-snaveltje krijg je dan.

Injectables zijn dus een verzamelnaam voor stoffen die met behulp van een klein naaldje in het lichaam, vooral het gezicht, gespoten kunnen worden. Ze hebben allerlei voordelen. Zo is Botox ook een bruikbaar middel bij spierspanningshoofdpijn.

Gerelateerde berichten

Boneco, een Zwitsers merk sinds 1956

Boneco is een bedrijf dat een lange geschiedenis van innovatie en kwaliteit heeft. Het begon allemaal met een passie voor het creëren van producten...

Lees meer

Wat zijn aroma diffusers en hoe werken ze?

Hey daar! Heb je ooit een kamer binnengelopen en werd je meteen gegrepen door een heerlijke geur die je stress als sneeuw voor de zon deed...

Lees meer

Ooglaseren geschikt voor oudere mensen?

Ooglaseren kan een geschikte optie zijn voor oudere mensen om verschillende redenen, hoewel het belangrijk is om individuele gezondheidsfactoren en...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden